rpass.hu

Rövid cégbemutató:

(online üzletág)

Jelenleg az online média megjelenésünk öt portálból áll.
Az első, egy a magánfelhasználók regisztrációját segítő oldal az rpass.hu. (http://rpass.hu). Aki itt regisztrál az jelen esetben négy oldalra tud belépni.

profHOUSE.hu

Itt lehet az országos ingatlan adatbázisba feltölteni az eladó, kiadó ingatlanokat. Magánszemélyek 3 darab ingatlannal kapcsolatos hirdetést adhatnak fel INGYENESEN.
Egyedülálló dinamikus kereső is rendelkezésre áll, hogy minél könnyebben megtalálják a keresett ingatlant.
Az ingatlanos cégek pedig kedvező hirdetési csomagokat választhatnak, akár INGYENESEN is hirdethetnek.A profHOUSE.hu oldalunk:2008-10-16 23:18:40 van jelen a online ingatlan piacon. Azaz összesen:+3288 napja vagyunk itt...:)

profJOB.hu

A profJOB.hu egy álláskereső portál. A civil személyek számára regisztráció után minden szolgáltatás igénybevétele INGYENES. A belépés után több plussz szolgáltatás is elérhetővé válik.Pl.:állás mentése, önéletrajz feltöltése stb.


Hirsumma.info

A Hírsumma.info egy hírgyűjtő portál. Regisztrálj be és készísd el a saját hírlapod:) Utazz velünk a hírek világába!

Süssünk-főzzünk.hu

Süssünk-főzzünk.hu online szakácskönyv... Tölsd fel a legjobb recepteket és mensd el a kedvenceidet! Készísd el saját szakácskönyvet :)!! Van több sütéssel és főzéssel kapcsolatos gondolatod akkor készíthetel egy saját gasztro blogot. Jelentkezz be és láss neki...Saját gasztro blogom


Baráti üdvözlettel,
rpass.hu TEAM